Είπε όχι σε ΕΔΕΚ και Οικολόγους – «Θα ήταν πιο εύκολο για μένα»

Είπε όχι σε ΕΔΕΚ και Οικολόγους – «Θα ήταν πιο εύκολο για μένα»

Μεταξύ άλλων στην συνέντευξη Τύπου της η Άννα θεολόγου διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν πως θα συνεργαζόταν με ένα άλλο κόμμα.

Ανέφερε όμως επί του θέματος πως της έγινε κρούση από την ΕΔΕΚ και τους Οικολόγους, ωστόσο αυτή δεν θέλησε να συνεργαστεί μαζί τους.

Όπως μας δήλωσε θα ήταν πολύ ευκολά τα πράγματα γι' αυτήν, να συνεργαστεί δηλαδή με άλλο κόμμα, αντ’ αυτού προτίμησε την δύσκολη οδό, την δημιουργία ενός νέου κινήματος με ριζοσπαστικές ιδέες για να αλλάξει κάποια κακώς κείμενα του τόπου.

Αυτό δείχνει πόσο πολύ πιστεύει σ΄ αυτή την πρωτοβουλία.

Α.Π

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE