Είπε όχι σε ΕΔΕΚ και Οικολόγους – «Θα ήταν πιο εύκολο για μένα»

Είπε όχι σε ΕΔΕΚ και Οικολόγους – «Θα ήταν πιο εύκολο για μένα»

Μεταξύ άλλων στην συνέντευξη Τύπου της η Άννα θεολόγου διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν πως θα συνεργαζόταν με ένα άλλο κόμμα.

Ανέφερε όμως επί του θέματος πως της έγινε κρούση από την ΕΔΕΚ και τους Οικολόγους, ωστόσο αυτή δεν θέλησε να συνεργαστεί μαζί τους.

Όπως μας δήλωσε θα ήταν πολύ ευκολά τα πράγματα γι' αυτήν, να συνεργαστεί δηλαδή με άλλο κόμμα, αντ’ αυτού προτίμησε την δύσκολη οδό, την δημιουργία ενός νέου κινήματος με ριζοσπαστικές ιδέες για να αλλάξει κάποια κακώς κείμενα του τόπου.

Αυτό δείχνει πόσο πολύ πιστεύει σ΄ αυτή την πρωτοβουλία.

Α.Π

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE