ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Με ρίψεις από ελικόπτερα και επίγειες δυνάμεις τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Με ρίψεις από ελικόπτερα και επίγειες δυνάμεις τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά

Υπό έλεγχο τέθηκε στις 15:35 της Τετάρτης 30/10 πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 12:00 σε περιοχή μεταξύ των χωριών Ποταμιού και Ομόδους της Επαρχίας Λεμεσού.

 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά κατέκαψε έκταση περίπου 4 εκταρίων από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, και αριθμό δέντρων.
 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από την επαρχία Λεμεσού και δυο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από το Τμήμα Δασών, καθώς επίσης και ένας ιδιωτικός προωθητής γαιών (καδενοφόρο όχημα) της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού.
 
Συνέβαλαν επίσης τα 4 εκμισθωμένα ελικόπτερα πυρόσβεσης της Δημοκρατίας.
 
Στο μέρος της πυρκαγιάς παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελική κατάσβεση, ασφάλιση της περιμέτρου και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE