ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Με ρίψεις από ελικόπτερα και επίγειες δυνάμεις τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Με ρίψεις από ελικόπτερα και επίγειες δυνάμεις τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά

Υπό έλεγχο τέθηκε στις 15:35 της Τετάρτης 30/10 πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 12:00 σε περιοχή μεταξύ των χωριών Ποταμιού και Ομόδους της Επαρχίας Λεμεσού.

 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά κατέκαψε έκταση περίπου 4 εκταρίων από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, και αριθμό δέντρων.
 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από την επαρχία Λεμεσού και δυο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από το Τμήμα Δασών, καθώς επίσης και ένας ιδιωτικός προωθητής γαιών (καδενοφόρο όχημα) της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού.
 
Συνέβαλαν επίσης τα 4 εκμισθωμένα ελικόπτερα πυρόσβεσης της Δημοκρατίας.
 
Στο μέρος της πυρκαγιάς παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελική κατάσβεση, ασφάλιση της περιμέτρου και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE