Άμεση ανάγκη η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, είπε ο Α. Κυπριανού στη συνάντηση με Κ. Μητσοτάκη

Άμεση ανάγκη η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, είπε ο Α. Κυπριανού στη συνάντηση με Κ. Μητσοτάκη

Τις απόψεις του ΑΚΕΛ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό μετέφερε ο ΓΓ του κόμματος Άντρός Κυπριανού κατά τη διάρκεια της σαραντάλεπτης συνάντησης που είχε την Τετάρτη 30/10 με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. 

 
Ο κ. Κυπριανού υπογράμμισε τις ανησυχίες και τους φόβους του ΑΚΕΛ για το συνεχιζόμενο αδιέξοδο στο Κυπριακό αλλά και τους κινδύνους που ελλοχεύουν από αυτό, και τόνισε ότι είναι αναγκαία η άμεση επανέναρξη των ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με μοναδικό στόχο την επίλυση του Κυπριακού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αποδέσμευσε το κονδύλι η Βουλή: Τι απάντησε ο Χριστοδουλίδης για το προεδρικό όχημα

Αποδέσμευσε το κονδύλι η Βουλή: Τι απάντησε ο Χριστοδουλίδης για το προεδρικό όχημα

Στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η Κυβέρνηση για να αλλάξει τη χώρα, αλλά και στην πολύ σημαντική εβδομάδα επαφών του Προέδρου της Δημοκρατίας, αναφέρθηκε ο ίδιος ο Πρόεδρος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του απόψε στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE