Ο ιδιωτικός τομέας στις ΗΠΑ πρόσθεσε 125.000 θέσεις εργασίας τον Οκτώβριο

Ο ιδιωτικός τομέας στις ΗΠΑ πρόσθεσε 125.000 θέσεις εργασίας τον Οκτώβριο

Ο ιδιωτικός τομέας στις ΗΠΑ πρόσθεσε 125.000 θέσεις εργασίας τον Οκτώβριο, αριθμός που είναι ελαφρώς υψηλότερος από τις προσδοκίες των οικονομολόγων, σύμφωνα με στοιχεία του ADP που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη.


Οι οικονομολόγοι που ερωτήθηκαν από το Reuters ανέμεναν ότι οι θέσεις εργασίας θα αυξηθούν κατά 120.000, με τις εκτιμήσεις να κυμαίνονται από 40.000 μέχρι 190.000. Εξάλλου, αναθεωρήθηκαν προς τα κάτω τα στοιχεία για την αύξηση των θέσεων εργασίας τον προηγούμενο μήνα, σε 93.000, από την αρχική εκτίμηση για αύξηση τους κατά 135.000.

Η έκθεση συντάσσεται από κοινού με τους αναλυτές του οίκου Moody`s.
 
Η συνολική απασχόληση, εκτός του τομέα της γεωργίας, αναμένεται να αυξηθεί κατά 85.000. Το ποσοστό ανεργίας προβλέπεται να ανέλθει στο 3,6%, από το 3,5% που καταγράφηκε ένα μήνα νωρίτερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE