ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτός κινδύνου ο 38χρονος που δέχθηκε κτύπημα στο κεφάλι – Συνελήφθη ο 46χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτός κινδύνου ο 38χρονος που δέχθηκε κτύπημα στο κεφάλι – Συνελήφθη ο 46χρονος

Σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο 38χρονος που το απόγευμα της Τετάρτης (30/10) εντοπίστηκε αιμόφυρτος με τραύμα στο κεφάλι.  

Ο 46χρονος από την Λετονία, φερόμενος ως δράστης της επίθεσης, αφού οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού για κατάθεση, ακολούθως συνελήφθη βάσει σχετικού δικαστικού εντάλματος.

Θυμίζουμε ότι ο  γύρω στις 16:00 της Τετάρτης (30/10) όταν λήφθηκε πληροφορία για άντρα ο οποίος βρισκόταν αιμόφυρτος στο έδαφος με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Αμέσως στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού έσπευσαν στην περιοχή (επί της οδού Θεσσαλονικής) για εξετάσεις, όπου και εντόπισαν τραυματισμένο 38χρονο άντρα και δίπλα του, τον φερόμενο ως δράστη, ένα 46χρονο με καταγωγή από τη Λετονία.

Οι δύο άντρες φαίνεται να είχαν κάποιου είδους διαφορά με αποτέλεσμα ο 46χρονος να χτυπήσει με σίδερο τον 38χρονο στο κεφάλι και να τον τραυματίσει σοβαρά. 

Μέλη μάλιστα της Αστυνομίας που διενεργούσαν έρευνες αντιλήφθηκαν πως ο 46χρονος παρουσίαζε σημάδια μέθης.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και νοσηλεύεται ενώ ο 46χρονος με τη συνοδεία αστυνομικών μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού για κατάθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top