Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης παράτυπων μεταναστών στη περιοχή Κάβο Γκρέκο

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης παράτυπων μεταναστών στη περιοχή Κάβο Γκρέκο

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης παράτυπων μεταναστών που βρίσκονταν σε βάρκα ανοικτά του Κάβο Γκρέκο στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η βάρκα με τους παράτυπους μετανάστες έγινε αντιληπτή από σκάφος της λιμενικής στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Κάβο Γκρέκο και αμέσως διενεργήθηκε επιχείρηση διάσωσης.

Η βάρκα με τους διασωθέντες έφτασε λίγο πριν τις δέκα το πρωί της Πέμπτης (31/10) στο αλιευτικό καταφύγιο του Αγίου Νικολάου, περιοχή Golden Coast στον Πρωταρά και σ’αυτήν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επέβαιναν 28 παράτυποι μετανάστες, 9 εκ των οποίων είναι ανήλικοι.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Δημοκρατίας βρίσκονται στη περιοχή για να παράσχουν οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν οι παράτυποι μετανάστες.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE