Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης παράτυπων μεταναστών στη περιοχή Κάβο Γκρέκο

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης παράτυπων μεταναστών στη περιοχή Κάβο Γκρέκο

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης παράτυπων μεταναστών που βρίσκονταν σε βάρκα ανοικτά του Κάβο Γκρέκο στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η βάρκα με τους παράτυπους μετανάστες έγινε αντιληπτή από σκάφος της λιμενικής στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Κάβο Γκρέκο και αμέσως διενεργήθηκε επιχείρηση διάσωσης.

Η βάρκα με τους διασωθέντες έφτασε λίγο πριν τις δέκα το πρωί της Πέμπτης (31/10) στο αλιευτικό καταφύγιο του Αγίου Νικολάου, περιοχή Golden Coast στον Πρωταρά και σ’αυτήν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επέβαιναν 28 παράτυποι μετανάστες, 9 εκ των οποίων είναι ανήλικοι.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Δημοκρατίας βρίσκονται στη περιοχή για να παράσχουν οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν οι παράτυποι μετανάστες.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.