Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης παράτυπων μεταναστών στη περιοχή Κάβο Γκρέκο

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης παράτυπων μεταναστών στη περιοχή Κάβο Γκρέκο

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης παράτυπων μεταναστών που βρίσκονταν σε βάρκα ανοικτά του Κάβο Γκρέκο στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η βάρκα με τους παράτυπους μετανάστες έγινε αντιληπτή από σκάφος της λιμενικής στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Κάβο Γκρέκο και αμέσως διενεργήθηκε επιχείρηση διάσωσης.

Η βάρκα με τους διασωθέντες έφτασε λίγο πριν τις δέκα το πρωί της Πέμπτης (31/10) στο αλιευτικό καταφύγιο του Αγίου Νικολάου, περιοχή Golden Coast στον Πρωταρά και σ’αυτήν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επέβαιναν 28 παράτυποι μετανάστες, 9 εκ των οποίων είναι ανήλικοι.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Δημοκρατίας βρίσκονται στη περιοχή για να παράσχουν οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν οι παράτυποι μετανάστες.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE