ΠΑΦΟΣ: Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών στον 39χρονο με την... πετσέτα

ΠΑΦΟΣ: Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών στον 39χρονο με την... πετσέτα

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο σε 39χρονο  για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Ανακοινώνοντας την ποινή, το Δικαστήριο είπε ότι σύμφωνα με την Νομολογία του Ανωτάτου πρέπει να επιβάλλονται αποτρεπτικές ποινές στα αδικήματα που σχετίζονται με ναρκωτικά. Επίσης το Δικαστήριο είπε πως  οι προσωπικές περιστάσεις λαμβάνονται μεν  υπόψη αλλά δεν μπορούν να αναιρούν το αποτρεπτικό χαρακτήρα της ποινής που αφορά τα αδικήματα για ναρκωτικά .

Ακολούθως η πρόεδρος του Κακουργιοδικείου αναφέρθηκε στην αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης του 39χρονου, δικηγόρου Θανάση Αθανασίου για μετριασμό της ποινής του πελάτη του.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.