ΠΑΦΟΣ: Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών στον 39χρονο με την... πετσέτα

ΠΑΦΟΣ: Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών στον 39χρονο με την... πετσέτα

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο σε 39χρονο  για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Ανακοινώνοντας την ποινή, το Δικαστήριο είπε ότι σύμφωνα με την Νομολογία του Ανωτάτου πρέπει να επιβάλλονται αποτρεπτικές ποινές στα αδικήματα που σχετίζονται με ναρκωτικά. Επίσης το Δικαστήριο είπε πως  οι προσωπικές περιστάσεις λαμβάνονται μεν  υπόψη αλλά δεν μπορούν να αναιρούν το αποτρεπτικό χαρακτήρα της ποινής που αφορά τα αδικήματα για ναρκωτικά .

Ακολούθως η πρόεδρος του Κακουργιοδικείου αναφέρθηκε στην αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης του 39χρονου, δικηγόρου Θανάση Αθανασίου για μετριασμό της ποινής του πελάτη του.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE