Εντοπίστηκαν λείψανα εντός των τειχών της κατεχόμενης Λευκωσίας

 Εντοπίστηκαν λείψανα εντός των τειχών της κατεχόμενης Λευκωσίας

Συνεργείο της Διερευνητικής Επιτροπής Αγνοουμένων (ΔΕΑ) προχώρησε την Πέμπτη (31/10) στην εκταφή δύο λειψάνων που εικάζεται ότι ανήκουν σε αγνοούμενους, κοντά στον κήπο του Τεκκέ, στην εντός των τειχών κατεχόμενη Λευκωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΑ, οι εκταφές ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα και συνεχίζονται.

Συναφείς πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για περιοχή ενδιαφέροντος για τη ΔΕΑ.

Από την αρχή του 2019 η ΔΕΑ έχει εντοπίσει τα λείψανα 26 ατόμων, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Διερευνητική Επιτροπή απευθύνει για άλλη μια φορά έκκληση προς όλες τις κοινότητες της Κύπρου να συνδράμουν τις προσπάθειες της ΔΕΑ, παρέχοντας πληροφορίες για πιθανά σημεία ταφής.

Aπό ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE