Μαύρα μαντάτα: Νεκρός ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Γιάννης Σπανός

Μαύρα μαντάτα: Νεκρός ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Γιάννης Σπανός

O Γιάννης Σπανός, ο κορυφαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης, έφυγε από τη ζωή στα 85 του χρόνια. Η είδηση του θανάτου του έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία και σκόρπισε θλίψη τόσο στον καλλιτεχνικό κόσμο όσο και στους θαυμαστές του έργου του.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από το facebook από τη συνεργάτιδα του Πένυ Ξενάκη.

Ο Γιάννης Σπανός είχε γεννηθεί στο Κιάτο Κορινθίας στις 26 Ιουλίου 1934. Εισήλθε στην δισκογραφία με το τραγούδι «Μιά Αγάπη για το Καλοκαίρι». Είχε γράψει πολλά τραγούδια για το λεγόμενο Νέο κύμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE