«Νέος αέρας» στο γραφείο Τύπου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών

«Νέος αέρας» στο γραφείο Τύπου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών

Από την 1η Νοεμβρίου το γραφείο Τύπου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ανανεώνεται εκ βάθρων.

Δυο νέοι δημοσιογράφοι αναλαμβάνουν την επαγγελματική στελέχωση και την προβολή του έργου και της δράσης του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στα μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα με απόφαση της Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, το γραφείο Τύπου θα ενισχυθεί σε τεχνικό εξοπλισμό και μέσα, ώστε να μπορεί να είναι πιο αποδοτικό στην προσέγγιση του νεανικού κοινού.

Μέσα στο πνεύμα αυτό αναζητήθηκε η επαγγελματική συνεργασία με νέους επαγγελματίες δημοσιογράφους που έχουν την απαιτούμενη τεχνική γνώση, την όρεξη και ενθουσιασμό που απαιτείται για να μπορέσει το Κίνημα όχι μόνο να διατηρήσει την καλή επικοινωνιακή του εικόνα αλλά και να διευρύνει το ακροατήριο του.

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση ανακοινώνουμε ότι οι νέοι μας συνεργάτες είναι:

 

Η κα. Αλεξάνδρα Θυμίδη έχει σπουδάσει στο Πάντειον Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών. Είναι κάτοχος πτυχίου Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού με κατεύθυνση τη δημοσιογραφία και ανήκει στη δημοσιογραφική ομάδα της Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων, με εμπειρία στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Ο κ. Μιχάλης Μενελάου έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είναι κάτοχος πτυχίου Δημοσιογραφίας και εργάστηκε για σειρά ετών στον κυπριακό έντυπο Τύπο και σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.