Έτσι γέμισε η Κύπρος μετανάστες! Από τα κατεχόμενα μπαίνουν νύχτα στις ελεύθερες περιοχές

Έτσι γέμισε η Κύπρος μετανάστες! Από τα κατεχόμενα μπαίνουν νύχτα στις ελεύθερες περιοχές

Υπόθεση παροχής βοήθειας σε λαθρομετανάστες, ώστε να διέλθουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, διερευνά η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 11.30μ.μ. χθες, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο που κινείτο σε δρόμο στη Λάρνακα. Οδηγός του οχήματος, όπως διαπιστώθηκε, ήταν 49χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος είχε ως συνοδηγό 41χρονο, επίσης κάτοικο Λεμεσού. Από περαιτέρω εξετάσεις, που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος, βρίσκεται στον κατάλογο στοπ λιστ, ως απαγορευμένος μετανάστης.

Στα πίσω καθίσματα του οχήματος, βρίσκονταν ένας 29χρονος και ένας 82χρονος, οι οποίοι σύμφωνα με τις σφραγίδες που υπήρχαν στα διαβατήριά τους, αφίχθηκαν χθες στην Κύπρο, μέσω παράνομου αεροδρομίου, στα κατεχόμενα.

Ο 49χρονος και ο 41χρονος, συνελήφθησαν για τα αυτόφωρα αδικήματα της παροχής βοήθειας σε αλλοδαπούς, να διέλθουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ ο 26χρονος και ο 82χρονος, για παράνομη είσοδο στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Και οι τέσσερεις τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE