ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Προ των πυλών νέο κύμα κακοκαιρίας- Βροχές και καταιγίδες

Τμ. Μετεωρολογίας: Προ των πυλών νέο κύμα κακοκαιρίας- Βροχές και καταιγίδες

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, με το τμήμα μετεωρολογίας να προβλέπει βροχές και καταιγίδες για τις επόμενες μέρες. Διαβάστε αναλυτικά.

Το βράδυ της Πέμπτης 31/10 θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 16 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή 1/11 αυξηµένες νεφώσεις από το µεσηµέρι και µετά αναµένεται να δώσουν, µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά µέχρι λίγο ταραγµένη για να καταστεί το απόγευµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος µε το ενδεχόµενο µεµονωµένης βροχής. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται κατά διαστήµατα, τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο για να παραµείνει κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top