Σωφρόνης και… ψεύτικα προφίλ

Σωφρόνης και… ψεύτικα προφίλ

Ακόμη και το γεγονός εάν ένα προπονητής ή παίκτης έχει προφίλ σε Facebook ή Twitter και γενικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται θέμα στις μέρες μας.

Ήταν μια από τις αναφορές του τεχνικού του Απόλλωνα στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης (31/10) που… ξεχώρισε με τον Κύπριο κόουτς να αναφέρεται σε όσα λέγονται στα διάφορα στέκια και τα Facebook με τον δικό του τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.