ΤΖΟΚΕΡ: Δεν... μάντεψε κανένας σωστά για τα λεφτά της κλήρωσης! – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Δεν... μάντεψε κανένας σωστά για τα λεφτά της κλήρωσης! – ΠΙΝΑΚΑΣ

Περισσότερα από 1.2 εκ. ευρώ μοίραζε η κλήρωση του Τζόκερ την Πέμπτη (31/10), ωστόσο δεν βρέθηκε κανένας τυχερός για να τα βάλει στον λογαριασμό του.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (31/10) η 2066η κλήρωση του Τζόκερ η οποία μοίραζε το ποσό των 1.297.149,69.

Στην πρώτη κατηγορία δεν βρέθηκε κανένας τυχερός, έτσι σημειώθηκε τζακ – ποτ, όπως και στην δεύτερη κατηγορία, που μοίραζε το ποσό των 73.265,79 ευρώ.

Τουλάχιστον, βρέθηκαν 21 τυχεροί στην τρίτη κατηγορία που έλαβαν από 2.500 ευρώ!

Οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 3/11/2019 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε, θα μοιραστούν €1.800.000 τουλάχιστον. 

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 7,10,34,36,41 και τζόκερ το 5. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE