ΤΖΟΚΕΡ: Δεν... μάντεψε κανένας σωστά για τα λεφτά της κλήρωσης! – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Δεν... μάντεψε κανένας σωστά για τα λεφτά της κλήρωσης! – ΠΙΝΑΚΑΣ

Περισσότερα από 1.2 εκ. ευρώ μοίραζε η κλήρωση του Τζόκερ την Πέμπτη (31/10), ωστόσο δεν βρέθηκε κανένας τυχερός για να τα βάλει στον λογαριασμό του.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (31/10) η 2066η κλήρωση του Τζόκερ η οποία μοίραζε το ποσό των 1.297.149,69.

Στην πρώτη κατηγορία δεν βρέθηκε κανένας τυχερός, έτσι σημειώθηκε τζακ – ποτ, όπως και στην δεύτερη κατηγορία, που μοίραζε το ποσό των 73.265,79 ευρώ.

Τουλάχιστον, βρέθηκαν 21 τυχεροί στην τρίτη κατηγορία που έλαβαν από 2.500 ευρώ!

Οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 3/11/2019 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε, θα μοιραστούν €1.800.000 τουλάχιστον. 

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 7,10,34,36,41 και τζόκερ το 5. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE