Κώστας Γαλάτης: «Μετά την αποχώρηση μου από το ραδιόφωνο νιώθω πιο ήρεμος»

Κώστας Γαλάτης: «Μετά την αποχώρηση μου από το ραδιόφωνο νιώθω πιο ήρεμος»

Γνωστή έγινε εδώ και λίγες μέρες η αποχώρηση του Κώστα Γαλάτη από τον Super Fm.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός αποχώρησε μετά από 14 χρόνια από τον σταθμό.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί με τον ίδιο μας ανέφερε «Δεν έχω να δηλώσω κάτι, είπαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι από την μέρα που αποχώρησα νιώθω πραγματικά ήρεμος», ήταν αυτά που μας δήλωσε.

Σχετικά με επόμενο επαγγελματικό βήμα μας ανέφερε ότι είναι σε συζητήσεις αλλά ακόμη δεν είναι υπάρχει κάτι επίσημο και ανακοινώσιμο.

Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι το πως οδηγήθηκαν τα πράγματα εκεί καθώς όπως είναι γνωστό υπήρχε άψογη σχέση ανάμεσα στον Κώστα Γαλάτη και την Διεύθυνση του σταθμού.

 

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE