Επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής - Δύο αστυνομικοί τραυματίες

Επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής - Δύο αστυνομικοί τραυματίες

Επίθεση από άγνωστους σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (01/11), στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, οι δράστες έφτασαν έξω από τα γραφεία με δύο αυτοκίνητα και αφού αναρριχήθηκαν με πτυσσόμενη σκάλα στον δεύτερο όροφο, έσπασαν τη τζαμαρία και πέταξαν στο εσωτερικό τέσσερα γκαζάκια. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν μικρής έκτασης ζημιές.

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς. Στην καταδίωξη που ακολούθησε σημειώθηκε σύγκρουση του περιπολικού με το αυτοκίνητο των δραστών, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο αστυνομικών.

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE