Επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής - Δύο αστυνομικοί τραυματίες

Επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής - Δύο αστυνομικοί τραυματίες

Επίθεση από άγνωστους σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (01/11), στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, οι δράστες έφτασαν έξω από τα γραφεία με δύο αυτοκίνητα και αφού αναρριχήθηκαν με πτυσσόμενη σκάλα στον δεύτερο όροφο, έσπασαν τη τζαμαρία και πέταξαν στο εσωτερικό τέσσερα γκαζάκια. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν μικρής έκτασης ζημιές.

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς. Στην καταδίωξη που ακολούθησε σημειώθηκε σύγκρουση του περιπολικού με το αυτοκίνητο των δραστών, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο αστυνομικών.

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ. Η Σαουδική Αραβία λέει πως καταρρίφθηκαν 4 drones που κατευθύνονταν σε πετρελαιοπηγή. Τα ΗΑΕ λένε ότι αντιμετωπίζουν «πυραυλική απειλή» Στην Κύπρο Μακρόν και Μητσοτάκης. Δείτε live όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE