Εκπομπή της Κυπριακής τηλεόρασης κατέγραψε 0.3%

Εκπομπή της Κυπριακής τηλεόρασης κατέγραψε 0.3%

Η Ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ «Ευθέως», που παρουσιάζει η Γωγώ Αλεξανδρινού κατέγραψε 0.3% τηλεθέαση σύμφωνα με την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Χάμπαλη στο Facebook.

Αυτό το στοιχείο δηλώνει πως ο κόσμος γύρισε στην πλάτη στις ενημερωτικές – πολιτικές εκπομπές και προτίμησε να παρακολουθήσει σειρές μυθοπλασίας και μουσικά shows που έπαιζαν στα απέναντι κανάλια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE