Εκπομπή της Κυπριακής τηλεόρασης κατέγραψε 0.3%

Εκπομπή της Κυπριακής τηλεόρασης κατέγραψε 0.3%

Η Ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ «Ευθέως», που παρουσιάζει η Γωγώ Αλεξανδρινού κατέγραψε 0.3% τηλεθέαση σύμφωνα με την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Χάμπαλη στο Facebook.

Αυτό το στοιχείο δηλώνει πως ο κόσμος γύρισε στην πλάτη στις ενημερωτικές – πολιτικές εκπομπές και προτίμησε να παρακολουθήσει σειρές μυθοπλασίας και μουσικά shows που έπαιζαν στα απέναντι κανάλια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE