ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες.

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στις φλόγες τυλίχθηκε διαμέρισμα στην περιοχή της Γερμασόγιας στον παραλιακό Λεμεσού γύρω στις 09:30 το πρωί της Παρασκευής (01/11)

Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα που ξέσπασε η φωτιά οι ενικοί που βρίσκονταν στο διαμέρισμα ειδοποίησαν έγκαιρα την πυροσβεστική, όπου κατέφθασε και κατάφερε να την κατασβήσει.  

Να αναφέρουμε ότι τα αίτια της φωτιάς βρίσκονται ακόμα υπό διερεύνηση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπήρξαν τραυματίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.