MEGA: Αναγεννάτε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη – Εκατομμύρια ευρώ για αγορά του

MEGA: Αναγεννάτε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη – Εκατομμύρια ευρώ για αγορά του

Λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής (1/11) ολοκληρώθηκε ο πλειστηριασμός για τα περιουσιακά στοιχεία της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ (Mega).

Η μεγαλύτερη προσφορά ήταν από την εταιρεία ALTER EGO του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, γύρω στα 34 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, στην κατοχή του επιχειρηματία, περνά η ταινιοθήκη, το αρχείο αλλά και το λογότυπο του MEGA.

Σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα, εκτιμάται ότι θα χρησιμοποιήσει όσα έκανε δικά του για τον τηλεοπτικό σταθμό ONE που αναμένεται να βγει στον αέρα, στην Ελλάδα, μέσα στον μήνα.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE