MEGA: Αναγεννάτε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη – Εκατομμύρια ευρώ για αγορά του

MEGA: Αναγεννάτε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη – Εκατομμύρια ευρώ για αγορά του

Λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής (1/11) ολοκληρώθηκε ο πλειστηριασμός για τα περιουσιακά στοιχεία της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ (Mega).

Η μεγαλύτερη προσφορά ήταν από την εταιρεία ALTER EGO του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, γύρω στα 34 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, στην κατοχή του επιχειρηματία, περνά η ταινιοθήκη, το αρχείο αλλά και το λογότυπο του MEGA.

Σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα, εκτιμάται ότι θα χρησιμοποιήσει όσα έκανε δικά του για τον τηλεοπτικό σταθμό ONE που αναμένεται να βγει στον αέρα, στην Ελλάδα, μέσα στον μήνα.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE