MEGA: Αναγεννάτε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη – Εκατομμύρια ευρώ για αγορά του

MEGA: Αναγεννάτε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη – Εκατομμύρια ευρώ για αγορά του

Λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής (1/11) ολοκληρώθηκε ο πλειστηριασμός για τα περιουσιακά στοιχεία της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ (Mega).

Η μεγαλύτερη προσφορά ήταν από την εταιρεία ALTER EGO του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, γύρω στα 34 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, στην κατοχή του επιχειρηματία, περνά η ταινιοθήκη, το αρχείο αλλά και το λογότυπο του MEGA.

Σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα, εκτιμάται ότι θα χρησιμοποιήσει όσα έκανε δικά του για τον τηλεοπτικό σταθμό ONE που αναμένεται να βγει στον αέρα, στην Ελλάδα, μέσα στον μήνα.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αδειάζει Αστυνομία για τη διαμαρτυρία κυνηγών ο Γενικός Εισαγγελέας - «Επέδειξε ανοχή»

Αδειάζει Αστυνομία για τη διαμαρτυρία κυνηγών ο Γενικός Εισαγγελέας - «Επέδειξε ανοχή»

«Δεν υπήρχε περιθώριο περαιτέρω ποινικής διερεύνησης ή ποινικής δίωξης στα όσα απαράδεκτα διαδραματίστηκαν στον χώρο», αναφέρει ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης, αναφορικά με τη διαμαρτυρία των κυνηγών.

BEST OF TOTHEMAONLINE