EUROVISION: Όνομα – βόμβα για εκπροσώπηση της Ελλάδας – VIDEO

EUROVISION: Όνομα – βόμβα για εκπροσώπηση της Ελλάδας –  VIDEO

Στο Ρότερνταμ θα φιλοξενηθεί ο 65ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, καθώς η ολλανδική πόλη-λιμάνι υπερίσχυσε της μοναδικής αντιπάλου του, της πόλης του Μάαστριχτ.

Η πολύ αγαπητή τραγουδίστρια, στην Ελλάδα, έχει δεχθεί επίσημη πρόταση, όχι από την ΕΡΤ αλλά από τη δισκογραφική της εταιρεία, την Heaven Music.

Πρόκειται για την Καλομοίρα, η οποία όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ, σκέφτεται σοβαρά την πρόταση που δέχθηκε.

Στην εν λόγω εξέλιξη, αναφέρθηκε την Παρασκευή (1/11) η εκπομπή ‘Happy Day’.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE