EUROVISION: Όνομα – βόμβα για εκπροσώπηση της Ελλάδας – VIDEO

EUROVISION: Όνομα – βόμβα για εκπροσώπηση της Ελλάδας –  VIDEO

Στο Ρότερνταμ θα φιλοξενηθεί ο 65ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, καθώς η ολλανδική πόλη-λιμάνι υπερίσχυσε της μοναδικής αντιπάλου του, της πόλης του Μάαστριχτ.

Η πολύ αγαπητή τραγουδίστρια, στην Ελλάδα, έχει δεχθεί επίσημη πρόταση, όχι από την ΕΡΤ αλλά από τη δισκογραφική της εταιρεία, την Heaven Music.

Πρόκειται για την Καλομοίρα, η οποία όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ, σκέφτεται σοβαρά την πρόταση που δέχθηκε.

Στην εν λόγω εξέλιξη, αναφέρθηκε την Παρασκευή (1/11) η εκπομπή ‘Happy Day’.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE