ΕΛΛΑΔΑ: Έτριβαν τα μάτια τους- Έκρυψε μέσα σε βαλίτσα 22χρονη

ΕΛΛΑΔΑ: Έτριβαν τα μάτια τους- Έκρυψε μέσα σε βαλίτσα 22χρονη

Πιάστηκε στη… φάκα των Αρχών ένας 25χρονος στη Χίο, ο οποίος… προσπάθησε να κρύψει γυναίκα 22 ετών στη βαλίτσα του, προσπαθώντας να τη μεταφέρει παράνομα στον Πειραιά.

Σύμφωνα, σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά, το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου προέβησαν στη σύλληψη 25χρονου αλλοδαπού μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε.

Στον έλεγχο που διενεργήθηκε κατά τη διαδικασία επιβίβασης σε πλοίο με προορισμό τον λιμένα Πειραιά, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε μέσα στην αποσκευή του μία 22χρονη αλλοδαπή, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στην ενδοχώρα. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE