ΕΛΛΑΔΑ: Έτριβαν τα μάτια τους- Έκρυψε μέσα σε βαλίτσα 22χρονη

ΕΛΛΑΔΑ: Έτριβαν τα μάτια τους- Έκρυψε μέσα σε βαλίτσα 22χρονη

Πιάστηκε στη… φάκα των Αρχών ένας 25χρονος στη Χίο, ο οποίος… προσπάθησε να κρύψει γυναίκα 22 ετών στη βαλίτσα του, προσπαθώντας να τη μεταφέρει παράνομα στον Πειραιά.

Σύμφωνα, σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά, το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου προέβησαν στη σύλληψη 25χρονου αλλοδαπού μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε.

Στον έλεγχο που διενεργήθηκε κατά τη διαδικασία επιβίβασης σε πλοίο με προορισμό τον λιμένα Πειραιά, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε μέσα στην αποσκευή του μία 22χρονη αλλοδαπή, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στην ενδοχώρα. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.