Οι προοπτικές της κυπριακής ναυτιλίας σε συνάντηση ηγεσίας ΟΕΒ και ΚΝΕ

Οι προοπτικές της κυπριακής ναυτιλίας σε συνάντηση ηγεσίας ΟΕΒ και ΚΝΕ

Θέματα πολιτικής και οι προοπτικές της κυπριακής ναυτιλίας, απασχόλησαν την Παρασκευή 1/11 συνάντηση της ηγεσίας της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) με του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου (ΚΝΕ).

 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συνάντηση έγινε στα γραφεία του Επιμελητηρίου, στη Λεμεσό και σε αυτήν έλαβαν μέρος ο Πρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ, Γιώργος Πέτρου και Μιχάλης Αντωνίου και ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του ΚΝΕ, Φίλιππος Φιλή και Θωμάς Καζάκος, αντίστοιχα.
 
 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα πολιτικής και τις προοπτικές της Κυπριακής Ναυτιλίας, όπου τονίστηκε η σημαντικότητα περαιτέρω προώθησης των συμφερόντων της Κυπριακής Ναυτιλίας, καθώς αποτελεί σημαντικό αιμοδότη της κυπριακής οικονομίας.
 
Επιπρόσθετα, έγινε εποικοδομητική συζήτησή για περαιτέρω συντονισμένες δράσεις και συνεργασία των δυο Οργανισμών.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το διακύβευμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης - Σημείο καμπής ή χαμένη ευκαιρία

Κυπριακό: Το διακύβευμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης - Σημείο καμπής ή χαμένη ευκαιρία

Το Κυπριακό εισέρχεται ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή, ενόψει της νέας πενταμερούς διάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, στη Νέα Υόρκη.