ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά μεταξύ των κοινοτήτων Λετύμπου και Πολεμίου

ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά μεταξύ των κοινοτήτων Λετύμπου και Πολεμίου

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε λίγο πριν τις 17:00 της Παρασκευής 1/11 η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Λετύμπου και Πολεμίου


Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική η φωτιά κατέκαψε 8 δεκάρια ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Για την κατάσβεση της επιχείρησαν τρία οχήματα πυρόσβεσης της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πάφου.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 12:58 ωστόσο το έργο κατάσβεσης κατέστη δύσκολο λόγω και του δύσβατου της περιοχής.

Στην σκηνή παρέμεινε όχημα της πυροσβεστικής για την αποφυγή τυχόν αναζωπύρωσης της. 

Τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE