ΛΕΜΕΣΟΣ: Αφέθηκε ελεύθερος ο 43χρονος που οδηγούσε με τα πόδια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αφέθηκε ελεύθερος ο 43χρονος που οδηγούσε με τα πόδια

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος ο 43χρονος, ο οποίος σε βίντεο του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιαζόταν να οδηγεί το όχημα του χρησιμοποιώντας μόνο τα πόδια του.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά την εμφάνιση του βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγιναν έρευνες και εντοπίστηκε ο οδηγός του οχήματος.
 
Πρόκειται για 43χρονο από τη Λεμεσό, ο οποίος κλήθηκε για ανάκριση και κατηγορήθηκε σήμερα το απόγευμα, στην Τροχαία Λεμεσού, για τα αδικήματα της αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης και για οδήγηση με μη ελεύθερα χέρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα, αλλά «επιφυλακτική», δυναμική στο Κυπριακό διαπιστώνει ο Γκουτέρες - Εισηγείται ανανέωση εντολής ΟΥΝΦΙΚΥΠ​​​​​​ με ανησυχία για παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Κυπριακό: Νέα, αλλά «επιφυλακτική», δυναμική στο Κυπριακό διαπιστώνει ο Γκουτέρες - Εισηγείται ανανέωση εντολής ΟΥΝΦΙΚΥΠ​​​​​​ με ανησυχία για παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Την ανανέωση της αποστολής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ για ακόμη 12 μήνες, έως τις 31 Ιανουαρίου 2027, εισηγείται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες στις Παρατηρήσεις του στην έκθεση για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ, εκφράζοντας παράλληλα ανησυχία για «παραβιάσεις μετά την κατασκευή στρατιωτικών εγκαταστάσεων» εντός και πέριξ της νεκρής ζώνης, οι οποίες, όπως σημειώνει, «επιδιώκουν να μεταβάλουν μόνιμα το στρατιωτικό status quo», αλλά και για την κατάσταση στην περιφραγμένη περιοχή των Βαρωσίων.

BEST OF TOTHEMAONLINE