Aπίστευτο ρεκόρ στην Αυστραλία

Aπίστευτο ρεκόρ στην Αυστραλία

Νέο ρεκόρ προσέλευσης σημειώθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κρίκετ στη Μελβούρνη, με περισσότερους από 90 χιλ. φιλάθλους να δίνουν το «παρών» στο γήπεδο. Εισβολή από γυμνό οπαδό!

Το κρίκετ παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στην Αυστραλία κι ο τελικός της διοργάνωσης συνιστά ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως. Κάπως έτσι στο «Melbourne Cricket Ground» της Μελβούρνης βρέθηκαν 91.112 φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Αυστραλίας-Νέας Ζηλανδίας, αριθμός που συνιστά ρεκόρ. Για τους Νεοζηλανδούς αυτή είναι η παρθενική συμμετοχή στον τελικό, ενώ η Αυστραλία ψάχνει το πέμπτο της τρόπαιο.

Την παράσταση πάντως -μεταξύ άλλων- έκλεψε κι ένας γυμνός εισβολέας, με τους ανθρώπους ασφαλείας να δίνουν μάχη για να τον βγάλουν έξω.

Για την ιστορία νικήτρια ήταν η ομάδα της Αυστραλίας 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE