Aπίστευτο ρεκόρ στην Αυστραλία

Aπίστευτο ρεκόρ στην Αυστραλία

Νέο ρεκόρ προσέλευσης σημειώθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κρίκετ στη Μελβούρνη, με περισσότερους από 90 χιλ. φιλάθλους να δίνουν το «παρών» στο γήπεδο. Εισβολή από γυμνό οπαδό!

Το κρίκετ παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στην Αυστραλία κι ο τελικός της διοργάνωσης συνιστά ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως. Κάπως έτσι στο «Melbourne Cricket Ground» της Μελβούρνης βρέθηκαν 91.112 φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Αυστραλίας-Νέας Ζηλανδίας, αριθμός που συνιστά ρεκόρ. Για τους Νεοζηλανδούς αυτή είναι η παρθενική συμμετοχή στον τελικό, ενώ η Αυστραλία ψάχνει το πέμπτο της τρόπαιο.

Την παράσταση πάντως -μεταξύ άλλων- έκλεψε κι ένας γυμνός εισβολέας, με τους ανθρώπους ασφαλείας να δίνουν μάχη για να τον βγάλουν έξω.

Για την ιστορία νικήτρια ήταν η ομάδα της Αυστραλίας 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

Η κάλπη μίλησε, η αποχή υποχώρησε στο 66,4% και το πολιτικό θρίλερ μόλις άρχισε. Με 378.150 πολίτες να δίνουν δυναμικό «παρών», ο ΔΗΣΥ κόβει πρώτος το νήμα και το ΑΚΕΛ ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ η μάχη για τις 56 έδρες της νέας Βουλής ανάμεσα σε 752 υποψηφίους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE