Παγκόσμια ανησυχία: 37 οι θάνατοι απο μυστηριώδη πνευμονική ασθένεια

Παγκόσμια ανησυχία: 37 οι θάνατοι απο μυστηριώδη πνευμονική ασθένεια

Μια παράξενη ασθένεια χτύπησε το Παγκόσμιο. Δεν είναι ούτε ένας, ούτε δύο αλλα 37 οι θάνατοι από τη μυστηριώδη πνευμονική ασθένεια, ενώ τα κρούσματα ξεπερνούν τα 1.800.

Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC), στους 37 ανέρχονται πλέον οι θάνατοι από τη μυστηριώδη πνευμονική ασθένεια που οι αμερικανικές αρχές συνδέουν με το άτμισμα.

Τα κρούσματα από την πνευμονική ασθένεια έχουν φτάσει τα 1.888!
Την περασμένη εβδομάδα η υπηρεσία ανέφερε ότι υπήρχαν περισσότερα από 1.600 επιβεβαιωμένα και ύποπτα κρούσματα σε 49 από τις 50 Πολιτείες. Μοναδική εξαίρεση είναι η Αλάσκα.

Τα ακριβή αίτια της επιδημίας παραμένουν ακόμη άγνωστα. Οι περισσότεροι από τους ασθενείς ανέφεραν ότι είχαν χρησιμοποιήσει στα ηλεκτρονικά τσιγάρα τους την ουσία THC, παράγωγο της κάνναβης.

Τα CDC συνιστά στους καταναλωτές να μην χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά τσιγάρα ή προϊόντα που περιέχουν THC και να μην τροποποιούν τα προϊόντα που αγοράζουν από καταστήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE