Παγκόσμια ανησυχία: 37 οι θάνατοι απο μυστηριώδη πνευμονική ασθένεια

Παγκόσμια ανησυχία: 37 οι θάνατοι απο μυστηριώδη πνευμονική ασθένεια

Μια παράξενη ασθένεια χτύπησε το Παγκόσμιο. Δεν είναι ούτε ένας, ούτε δύο αλλα 37 οι θάνατοι από τη μυστηριώδη πνευμονική ασθένεια, ενώ τα κρούσματα ξεπερνούν τα 1.800.

Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC), στους 37 ανέρχονται πλέον οι θάνατοι από τη μυστηριώδη πνευμονική ασθένεια που οι αμερικανικές αρχές συνδέουν με το άτμισμα.

Τα κρούσματα από την πνευμονική ασθένεια έχουν φτάσει τα 1.888!
Την περασμένη εβδομάδα η υπηρεσία ανέφερε ότι υπήρχαν περισσότερα από 1.600 επιβεβαιωμένα και ύποπτα κρούσματα σε 49 από τις 50 Πολιτείες. Μοναδική εξαίρεση είναι η Αλάσκα.

Τα ακριβή αίτια της επιδημίας παραμένουν ακόμη άγνωστα. Οι περισσότεροι από τους ασθενείς ανέφεραν ότι είχαν χρησιμοποιήσει στα ηλεκτρονικά τσιγάρα τους την ουσία THC, παράγωγο της κάνναβης.

Τα CDC συνιστά στους καταναλωτές να μην χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά τσιγάρα ή προϊόντα που περιέχουν THC και να μην τροποποιούν τα προϊόντα που αγοράζουν από καταστήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE