Times: Ο Τζόνσον εγκαταλείπει την απειλή για ένα άτακτο Brexit - Στόχος η συμφωνία

Times: Ο Τζόνσον εγκαταλείπει την απειλή για ένα άτακτο Brexit - Στόχος η συμφωνία

Η συμφωνία με την ΕΕ φαίνεται πως είναι ο στόχος του πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας .

 

Ο Μπόρις Τζόνσον εγκαταλείπει την απειλή για μια άτακτη έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ στο εκλογικό μανιφέστο του Συντηρητικού του Κόμματος για τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου, γράφει σήμερα η εφημερίδα Times, προσθέτοντας ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός θα επικεντρωθεί στο να επιτύχει την έγκριση της συμφωνίας του με την ΕΕ για το Brexit.

Ο Τζόνσον είχε προηγουμένως δεσμευτεί για την αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από την ΕΕ με ή χωρίς συμφωνία στις 31 Οκτωβρίου, προτού ωστόσο το βρετανικό κοινοβούλιο τον αναγκάσει να ζητήσει παράταση της διαδικασίας ως τις 31 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE