To όνομα του ΑΠΟΕΛ στο φιλικό του Στίβεν

To όνομα του ΑΠΟΕΛ στο φιλικό του Στίβεν

Την απόλυτη αποθέωση γνώρισε σήμερα στο Ανφιλντ ο Ριίσε.

Ο πρώην παίκτης της Λιβερπουλ αγωνίσθηκε στο φιλικό που διοργάνωσε ο Στιβεν Τζεραλντ και ήταν ουσιαστικά το αντίο του εμβληματικού αρχηγού για τους κόκκινους.

 Ο Νορβηγός όμως έθελξε με την απόδοση του  και ανάγκασε ασφαλώς όλους τους φίλους της Λίβερπουλ να τον χειροκροτήσουν με όλα αυτά τα οποία έκανε.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Χάσαμε 2,5 χρόνια με τον Τατάρ, ελπίζω η συνάντηση με τον Ερχιουρμάν να αγγίξει ένα ουσιαστικό θέμα»

ΠτΔ: «Χάσαμε 2,5 χρόνια με τον Τατάρ, ελπίζω η συνάντηση με τον Ερχιουρμάν να αγγίξει ένα ουσιαστικό θέμα»

Με στόχο τη δημιουργία δεδομένων για επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, μεταβαίνει στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.  

BEST OF TOTHEMAONLINE