ΛΕΜΕΣΟΣ: Με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι βρέφος μόλις 13 ημερών- Εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι βρέφος μόλις 13 ημερών-  Εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Σοβαρό τραύμα στο κεφάλι φέρει βρέφος μόλις 13 ημερών που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού οι γονείς του με τους γιατρούς να κρίνουν αναγκαία τη μεταφορά του στη Λευκωσία λόγω του σοβαρού τραύματος.

Μέχρι αυτή την ώρα είναι άγνωστες οι συνθήκες γύρω από το περιστατικό με το μόλις 13 ημερών βρέφος να φέρει σοβαρό τραύμα στο κρανίο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.