ΛΕΜΕΣΟΣ: Με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι βρέφος μόλις 13 ημερών- Εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι βρέφος μόλις 13 ημερών-  Εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Σοβαρό τραύμα στο κεφάλι φέρει βρέφος μόλις 13 ημερών που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού οι γονείς του με τους γιατρούς να κρίνουν αναγκαία τη μεταφορά του στη Λευκωσία λόγω του σοβαρού τραύματος.

Μέχρι αυτή την ώρα είναι άγνωστες οι συνθήκες γύρω από το περιστατικό με το μόλις 13 ημερών βρέφος να φέρει σοβαρό τραύμα στο κρανίο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE