ΛΕΜΕΣΟΣ: Με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι βρέφος μόλις 13 ημερών- Εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι βρέφος μόλις 13 ημερών-  Εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Σοβαρό τραύμα στο κεφάλι φέρει βρέφος μόλις 13 ημερών που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού οι γονείς του με τους γιατρούς να κρίνουν αναγκαία τη μεταφορά του στη Λευκωσία λόγω του σοβαρού τραύματος.

Μέχρι αυτή την ώρα είναι άγνωστες οι συνθήκες γύρω από το περιστατικό με το μόλις 13 ημερών βρέφος να φέρει σοβαρό τραύμα στο κρανίο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE