ΛΕΜΕΣΟΣ: Με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι βρέφος μόλις 13 ημερών- Εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι βρέφος μόλις 13 ημερών-  Εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Σοβαρό τραύμα στο κεφάλι φέρει βρέφος μόλις 13 ημερών που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού οι γονείς του με τους γιατρούς να κρίνουν αναγκαία τη μεταφορά του στη Λευκωσία λόγω του σοβαρού τραύματος.

Μέχρι αυτή την ώρα είναι άγνωστες οι συνθήκες γύρω από το περιστατικό με το μόλις 13 ημερών βρέφος να φέρει σοβαρό τραύμα στο κρανίο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE