Δεν τίθεται… ΘΕΜΑ για Σόουζα

Δεν τίθεται… ΘΕΜΑ για Σόουζα

Επειδή ίσως κάποιοι που ήταν στο ΓΣΠ για το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ, ή κάποιοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι από τις οθόνες τους, θα πρόσεξαν ότι ο Λούκας Σόουζα φάνηκε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, μετά από κλωτσιά που δέχθηκε, απλά αυτό που αφέθηκε να νοηθεί από τον ίδιον τον παίκτη φεύγοντας από το γήπεδο είναι ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό, ανησυχητικό, και θα είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης με την Καραμπάχ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Η νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου και βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE