ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποιους παίκτες δεν θα έχει στο «Τάσος Μάρκου» ο Αυγουστή και για ποιους Κύπριους… ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Ποιους παίκτες δεν θα έχει στο «Τάσος Μάρκου» ο Αυγουστή και για ποιους Κύπριους… ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Επίσημη ενημέρωση από τον Απόλλωνα για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το αυριανό παιχνίδι με την ΕΝΠαραλιμνίου αναφέρει τα εξής: 

«Να βάλει τέλος στα κακά αποτελέσματα είναι έτοιμη η ομάδα μας ενόψει του Κυριακάτικου (3/11) αγώνα με αντίπαλο την Ε.Ν.Π. στο «Τάσος Μάρκου» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.
Η ομάδα μας θα επιδιώξει να επανέλθει στις νίκες αφήνοντας πίσω τις εμφανίσεις των προηγούμενων αγωνιστικών.
Στο αγωνιστικό μέρος οι Εμίλιο Ζελάγια, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Σάμου Βολοτίνεν, Ρότζερ Μ’ Πιντα και Πέτρος Ψύχας δεν υπολογίζονται από τον κ. Σωφρόνη Αυγουστή ενώ αντιθέτως οι Χάμπος Κυριάκου και Γιώργος Βασιλείου είναι πανέτοιμοι για την αναμέτρηση.
Η προπόνηση του Σαββάτου (2/11) – όπως και κάθε τελευταία προπόνηση – πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της ομάδας μας κ. Νίκου Κίρζη και άλλων μελών της ομάδας μας».
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top