ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε γκρεμό 8 μέτρων με την τετράτροχη

ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε γκρεμό 8 μέτρων με την τετράτροχη

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (02/11) στην επαρχία Αμμοχώστου.

Θύμα της νέας θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης που σημειώθηκε είναι ο 19χρονος Andrey Sergeyevich, από τη Ρωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.30 το μεσημέρι, ενώ ο 19χρονος οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα σε βραχώδη περιοχή στο Κάβο Γκρέκο, έχοντας ως επιβάτη 18χρονο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό, οκτώ περίπου μέτρων.

Οι δύο επιβαίνοντες, οι οποίοι ανασύρθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία από τον γκρεμό, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 19χρονου. Η κατάσταση της υγείας του 18χρονου κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου, ενώ κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Πολυσέλιδη παρέμβαση του τέως Προέδρου για το πόρισμα γύρω από το «Κράτος Μαφία». Αμφισβητεί τις εισηγήσεις για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, καταγγέλλει «πλάνη περί τα γεγονότα» και θέτει ζήτημα Κράτους Δικαίου

BEST OF TOTHEMAONLINE