ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε γκρεμό 8 μέτρων με την τετράτροχη

ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε γκρεμό 8 μέτρων με την τετράτροχη

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (02/11) στην επαρχία Αμμοχώστου.

Θύμα της νέας θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης που σημειώθηκε είναι ο 19χρονος Andrey Sergeyevich, από τη Ρωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.30 το μεσημέρι, ενώ ο 19χρονος οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα σε βραχώδη περιοχή στο Κάβο Γκρέκο, έχοντας ως επιβάτη 18χρονο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό, οκτώ περίπου μέτρων.

Οι δύο επιβαίνοντες, οι οποίοι ανασύρθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία από τον γκρεμό, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 19χρονου. Η κατάσταση της υγείας του 18χρονου κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου, ενώ κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE