Κατακυρώθηκε η προσφορά για το ιατρικό κέντρο στην Γεροσκήπου

Κατακυρώθηκε η προσφορά για το ιατρικό κέντρο στην Γεροσκήπου

Την ερχόμενη εβδομάδα (04-10/11) θα έχουν συνάντηση ο Δήμαρχος Γεροσκήπου και ο Υπουργός Υγείας για να συζητήσουν την κατασκευή ιατρικού κέντρου στην Γεροσκήπου για το οποίο θα υπογραφούν τα σχετικά συμβόλαια.

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου,Μιχάλης Παυλίδης ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι ήδη κατακυρώθηκε η προσφορά για την ανέγερση του κέντρου και η Τοπική αρχή βρίσκεται στο τελικό στάδιο για να ξεκινήσει το έργο. Κατά την συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας,συνέχισε, οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν στην υπογραφή των συμβολαίων αλλά θα συζητηθούν και διάφορα διαδικαστικά για το θέμα των πληρωμών.

Το ιατρικό κέντρο θα κατασκευαστεί, όπως είπε,  σε τεμάχιο πλησίον του κυκλοφοριακού κόμβου της Κολώνης και αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 14 μήνες από την κατακύρωση του, ενώ το κόστος υπολογίζεται σε 1.800.000 ευρώ. Επεσήμανε δε πως το έργο χρηματοδοτείται κατά τα 4/5 από το Κράτος και θα έχει έκταση 1.600 τετραγωνικών μέτρων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατηφόρο στη Σωτήρα: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο - Θρήνος για την 19χρονη Κριστίνα

Θανατηφόρο στη Σωτήρα: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο - Θρήνος για την 19χρονη Κριστίνα

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/2) στη λεωφόρο Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα, με θύμα την 19χρονη Κριστίνα Αχιλλέως, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από σφοδρή σύγκρουση οχήματος στο οποίο επέβαινε.

BEST OF TOTHEMAONLINE