ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗΣ: 20 Σύροι στο σημείο όπου δέχθηκε σφαίρα ομοεθνής τους

ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗΣ: 20 Σύροι στο σημείο όπου δέχθηκε σφαίρα ομοεθνής τους

Σε εκδήλωση συμπαράστασης προς τον 30χρόνο ομοεθνή τους που χαροπαλεύει προέβησαν περίπου 20 Σύριοι στην Λευκωσία.

Το βράδυ της Κυριακής (03/11) ομάδα περίπου 20 Σύρων κατέφθασε σε λεωφόρο της Έγκωμης, σε κοντινό σημείο από τη σκηνή της απόπειρας φόνου σε βάρος του συμπατριώτη τους.

Αργότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται ο Σύρος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από Ελληνοκύπριο.

Η Αστυνομία επέβλεπε διακριτικά τις κινήσεις τους, ενώ όπως μας αναφέρθηκε επισήμως, όλα κύλησαν ομαλά.

Θυμίζουμε ότι λίγο πριν από τις 06:00 το πρωί της Κυριακής (03/11) Ελληνοκύπριος πυροβόλησε στο κεφάλι 30χρονο Σύρο, αλλά και 42χρονο ομοεθνή του. Ο 30χρονος είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ σε ό,τι αφορά τον 42χρονο, αφού πρώτα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προχώρησε με δύο συλλήψεις η Αστυνομία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE