ΤΖΟΚΕΡ: Επαιξε 10 ευρώ και κέρδισε 1.9 εκατομμύρια - Πού παίχτηκε το τυχερό δελτίο

ΤΖΟΚΕΡ: Επαιξε 10 ευρώ και κέρδισε 1.9 εκατομμύρια - Πού παίχτηκε το τυχερό δελτίο

Η ζωή του άλλαξε μεσα σε λίγα λεπτά. Οσο διήρκησε η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ. Αφου απο τη μια στιγμή στην άλλη παίζοντας ενα δελτίο 10 ευρώ έγινε εκατομμυριούχος.

 

Ξύπνησε και η τύχη του χαμογέλασε για τα καλα. Ο τυχερός/η σιγουρα δε μπορεί ακόμα να πιστέψει οτι η τσέπη του γέμισε ξαφνικά.

Που ομως παίχτηκε το τυχερό δελτιό. Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο του Τζόκερ που έκανε τον κάτοχό του πλουσιότερο κατά 1,9 εκατ. ευρώ μετά την κλήρωση της Κυριακής 3/11.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE