Νέα εκπομπή για την Ευρυδίκη και τον Γιώργο Παπαδόπουλο

Νέα εκπομπή για την Ευρυδίκη και τον Γιώργο Παπαδόπουλο

Με καινούρια μουσική εκπομπή θα μπει δυναμικά το ΡΙΚ στην βραδινή ζώνη του Σαββάτου από τις 30 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίνας Χρυσοστόμου στο περιοδικό Tv Mania ο τίτλος της εκπομπής θα είναι «Αυτή η νύχτα μένει», με παρουσιαστές την Ευρυδίκη και τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Ο τίτλος της εκπομπής βασίζεται πάνω στο ομώνυμο τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη, τα δικαιώματα του οπίου πήρε η παραγωγή από την σύζυγο του Βάσω Καζαντζίδη.

Πρόκειται για μια μουσική – ψυχαγωγική εκπομπή με καλεσμένους στο στούντιο από Κύπρο και Ελλάδα.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την τρίτη εβδομάδα του Νοεμβρίου και η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 21:30 το βράδυ.  

Αυτό κάνει ακόμα πιο σκληρό τον ανταγωνισμό του Σαββατόβραδου καθώς υπάρχει ο τυφώνας «casa de Mikel» του ΑΝΤ1 που σαρώνει στην ζώνη, αλλά και η Παραδοσιακή βραδιά του Σίγμα που χρόνια τώρα είναι στις προτιμήσεις πολλών τηλεθεατών.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Νεοφύτου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE