ΠΑΦΟΣ: Εκστρατεία για πάταξη του φαινομένου της ηχορύπανσης

ΠΑΦΟΣ: Εκστρατεία για πάταξη του φαινομένου της ηχορύπανσης

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, διεξήγαγαν τις πρωινές ώρες τη Δευτέρα (4/11) εκστρατεία πάταξης του φαινομένου της ηχορύπανσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, καταγγέλθηκαν οι διαχειριστές πέντε υποστατικών, για αδικήματα, όπως της πώλησης οινοπνευματωδών ποτών χωρίς άδεια, της μετάδοσης μουσικής χωρίς άδεια, της λειτουργίας κέντρου αναψυχής χωρίς άδεια, του καπνίσματος, της έκδοσης μη αριθμημένων αποδείξεων κ.α.

Επίσης, εντοπίστηκε διαχειριστής υποστατικού, ο οποίος επέτρεψε τη μετάδοση μουσικής, κατά παράβαση σχετικού διατάγματος Δικαστηρίου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της ανυπακοής σε δικαστικό διάταγμα.

Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE