Μιχάλης Χατζηγιάννης στον τηλεοπτικό αέρα: «Ότι πιο γαμ…το έχουμε δει» (Βίντεο)

Μιχάλης Χατζηγιάννης στον τηλεοπτικό αέρα: «Ότι πιο γαμ…το έχουμε δει» (Βίντεο)

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε στους κριτές του «The Final 4» η μονομαχία που έγινε στο επεισόδιο της Κυριακής (03/11), ανάμεσα στον Παναγιώτη και τον Γιάννη με όπλο τις φωνητικές τους δυνατότητες.   

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν κατάφερε να κρατήσει τα λόγια του από την μεγάλη εντύπωση που του προκάλεσαν και είπε χαρακτηρίστηκα στον αέρα της εκπομπής «Ήταν ότι πιο εκρηκτικό και ότι πιο, συγχωρέστε μου την έκφραση, γαμ…το έχουμε δει στο Final Four».  

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE