Μιχάλης Χατζηγιάννης στον τηλεοπτικό αέρα: «Ότι πιο γαμ…το έχουμε δει» (Βίντεο)

Μιχάλης Χατζηγιάννης στον τηλεοπτικό αέρα: «Ότι πιο γαμ…το έχουμε δει» (Βίντεο)

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε στους κριτές του «The Final 4» η μονομαχία που έγινε στο επεισόδιο της Κυριακής (03/11), ανάμεσα στον Παναγιώτη και τον Γιάννη με όπλο τις φωνητικές τους δυνατότητες.   

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν κατάφερε να κρατήσει τα λόγια του από την μεγάλη εντύπωση που του προκάλεσαν και είπε χαρακτηρίστηκα στον αέρα της εκπομπής «Ήταν ότι πιο εκρηκτικό και ότι πιο, συγχωρέστε μου την έκφραση, γαμ…το έχουμε δει στο Final Four».  

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με τον Μακρόν συναντάται τη Δευτέρα στο Παρίσι ο ΠτΔ

Με τον Μακρόν συναντάται τη Δευτέρα στο Παρίσι ο ΠτΔ

Η ενίσχυση των διμερών σχέσεων, καθώς και τα ζητήματα της διεθνούς πολιτικής, αρχής γενομένης από το Ουκρανικό, θα βρεθούν στο επίκεντρο των διαβουλεύσεων που θα έχουν τη Δευτέρα στο Παρίσι ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν.