Μιχάλης Χατζηγιάννης στον τηλεοπτικό αέρα: «Ότι πιο γαμ…το έχουμε δει» (Βίντεο)

Μιχάλης Χατζηγιάννης στον τηλεοπτικό αέρα: «Ότι πιο γαμ…το έχουμε δει» (Βίντεο)

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε στους κριτές του «The Final 4» η μονομαχία που έγινε στο επεισόδιο της Κυριακής (03/11), ανάμεσα στον Παναγιώτη και τον Γιάννη με όπλο τις φωνητικές τους δυνατότητες.   

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν κατάφερε να κρατήσει τα λόγια του από την μεγάλη εντύπωση που του προκάλεσαν και είπε χαρακτηρίστηκα στον αέρα της εκπομπής «Ήταν ότι πιο εκρηκτικό και ότι πιο, συγχωρέστε μου την έκφραση, γαμ…το έχουμε δει στο Final Four».  

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.