Μιχάλης Χατζηγιάννης στον τηλεοπτικό αέρα: «Ότι πιο γαμ…το έχουμε δει» (Βίντεο)

Μιχάλης Χατζηγιάννης στον τηλεοπτικό αέρα: «Ότι πιο γαμ…το έχουμε δει» (Βίντεο)

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε στους κριτές του «The Final 4» η μονομαχία που έγινε στο επεισόδιο της Κυριακής (03/11), ανάμεσα στον Παναγιώτη και τον Γιάννη με όπλο τις φωνητικές τους δυνατότητες.   

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν κατάφερε να κρατήσει τα λόγια του από την μεγάλη εντύπωση που του προκάλεσαν και είπε χαρακτηρίστηκα στον αέρα της εκπομπής «Ήταν ότι πιο εκρηκτικό και ότι πιο, συγχωρέστε μου την έκφραση, γαμ…το έχουμε δει στο Final Four».  

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.