Μιχάλης Χατζηγιάννης στον τηλεοπτικό αέρα: «Ότι πιο γαμ…το έχουμε δει» (Βίντεο)

Μιχάλης Χατζηγιάννης στον τηλεοπτικό αέρα: «Ότι πιο γαμ…το έχουμε δει» (Βίντεο)

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε στους κριτές του «The Final 4» η μονομαχία που έγινε στο επεισόδιο της Κυριακής (03/11), ανάμεσα στον Παναγιώτη και τον Γιάννη με όπλο τις φωνητικές τους δυνατότητες.   

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν κατάφερε να κρατήσει τα λόγια του από την μεγάλη εντύπωση που του προκάλεσαν και είπε χαρακτηρίστηκα στον αέρα της εκπομπής «Ήταν ότι πιο εκρηκτικό και ότι πιο, συγχωρέστε μου την έκφραση, γαμ…το έχουμε δει στο Final Four».  

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE