ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗΣ: Ψάχνει τον 37χρονο Τζορτζ Ανδρέου η Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗΣ: Ψάχνει τον 37χρονο Τζορτζ Ανδρέου η Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον Τζορτζ Ανδρέου, από την Λευκωσία, κατζητεί η Αστυνομία, σχετικά με την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε στις 3/11.

Στο πλαίσιο των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, συνωμοσίας για φόνο, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, που διαπράχθηκε την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019, στη Λευκωσία, η Αστυνομία καταζητεί τον ΤΖΟΡΤΖ ΑΝΔΡΕΟΥ, 37 ετών, από τη Λευκωσία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 2280222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης» με τη συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή

Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης» με τη συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή

Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης», ο νέος θεσμός του δημιούργησε ο Προεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE