ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗΣ: Ψάχνει τον 37χρονο Τζορτζ Ανδρέου η Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗΣ: Ψάχνει τον 37χρονο Τζορτζ Ανδρέου η Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον Τζορτζ Ανδρέου, από την Λευκωσία, κατζητεί η Αστυνομία, σχετικά με την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε στις 3/11.

Στο πλαίσιο των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, συνωμοσίας για φόνο, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, που διαπράχθηκε την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019, στη Λευκωσία, η Αστυνομία καταζητεί τον ΤΖΟΡΤΖ ΑΝΔΡΕΟΥ, 37 ετών, από τη Λευκωσία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 2280222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE