ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗΣ: Ψάχνει τον 37χρονο Τζορτζ Ανδρέου η Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗΣ: Ψάχνει τον 37χρονο Τζορτζ Ανδρέου η Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον Τζορτζ Ανδρέου, από την Λευκωσία, κατζητεί η Αστυνομία, σχετικά με την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε στις 3/11.

Στο πλαίσιο των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, συνωμοσίας για φόνο, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, που διαπράχθηκε την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019, στη Λευκωσία, η Αστυνομία καταζητεί τον ΤΖΟΡΤΖ ΑΝΔΡΕΟΥ, 37 ετών, από τη Λευκωσία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 2280222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE