ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι είπε ο Κόπιτς για τις αποδοκιμασίες του κόσμου και για το αν έχει σκεφτεί να παραιτηθεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είπε ο Κόπιτς για τις αποδοκιμασίες του κόσμου και για το αν έχει σκεφτεί να παραιτηθεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο Τσίρειο, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Πάφο FC, ο προπονητής της Παφιακής ομάδας, Ζέλικο Κόπιτς.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη της. Ήταν καλύτεροι από εμάς και κέρδισε δίκαια. Είχαμε αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς και κάρτες και κάποιοι παίκτες μας δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν συμπαγείς, με τρεις γρήγορους επιθετικούς. Στο ημίχρονο θέλαμε να κάνουμε μiα αλλαγή που δεν καταλάβαμε γιατί δεν έγινε.

Στο δεύτερο μέρος αρχίσαμε να χάνουμε μονομαχίες και κατοχή. Μέχρι το τέλος προσπαθήσαμε να κάνουμε αλλαγές και να βάλουμε γκολ, όμως στο δεύτερο γκολ της ΑΕΛ το παιχνίδι τελείωσε».

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου προς το πρόσωπο του είπε:

«Στα τελευταία τρία παιχνίδια κερδίσαμε την Ομόνοια και είχαμε μετά δύο ισοπαλίες. Αρχίσαμε σιγά σιγά να ανεβαίνουμε. Σήμερα όμως είχαμε πολλά προβλήματα. Καταλαβαίνω τον κόσμο, αφού έχει προσδοκίες, ειδικά μετά την περσινή σεζόν. Αυτό που θα μας ανεβάσει επίπεδο είναι η σκληρή δουλειά, τίποτε άλλο».

Για το αν έχει σκεφτεί να παραιτηθεί:

«Από την πρώτη μέρα μου εδώ, είχα δυσκολίες. Προσπάθησα να αλλάξω κάποια πράγματα, αλλά κάποια έμειναν ίδια. Προσπαθώ να δίνω το καλύτερο για την ομάδα. Έτσι θα προετοιμαστούμε και για το επόμενο παιχνίδι, με στόχο τη νίκη. Στη συνέχεια, έρχεται η διακοπή, προκειμένου να ανεβούμε περισσότερο».

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Κροάτης τεχνικός της Πάφου, στο πιο κάτω βίντεο από την κάμερα του ThemaSports:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top