Έτσι ξεγελούσε κοσμηματοπωλεία απατεώνισσα γυναίκα στο Παραλίμνι

Έτσι ξεγελούσε κοσμηματοπωλεία απατεώνισσα γυναίκα στο Παραλίμνι

Θύμα μίας πανούργας γυναίκας έπεσε ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου στην επαρχία Αμμοχώστου, αφού κατάφερε και την ξεγέλασε και της πώλησε κοσμήματα συνολικής αξίας 4 χιλιάδων ευρω με πλαστές πιστωτικές κάρτες. Όπως αποκαλύφθηκε την ίδια τακτική χρησιμοποίησε εις βάρος ακόμα δυο κοσμηματοπωλεία.

Συγκεκριμένα καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου στην επαρχία Αμμοχώστου ότι, την Παρασκευή 27/3/2015 είχε επισκεφθεί το κατάστημά της η 42χρονη και με ψευδείς παραστάσεις απέσπασε διάφορα τιμαλφή συνολικής αξίας €4,000.

Εναντίον της 42χρονης εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη χθες το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι η συλληφθείσα, με την ίδια τακτική είχε αποσπάσει από άλλα δύο κοσμηματοπωλεία στην επαρχία Αμμοχώστου, διάφορα τιμαλφή και χρυσαφικά αξίας €2,200 και €897 αντίστοιχα. Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE