Τριμερή Βερολίνου και φυσικό αέριο συζήτησαν Ακιντζί – Γαλλίδα Πρέσβειρα

Τριμερή Βερολίνου και φυσικό αέριο συζήτησαν Ακιντζί – Γαλλίδα Πρέσβειρα

Με την νέα Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Κύπρο, Isabelle Dumont είχε συνάντηση ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η συνάντηση έγινε στις 12,30 το μεσημέρι και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την επικείμενη τριμερή συνάντηση του Βερολίνου στις 25 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «προεδρικού», ο Μουσταφά Ακιντζί ενημέρωσε με λεπτομέρεια την Γαλλίδα Πρέσβειρα για την πρόταση που ο ίδιος υπέβαλε τον περασμένο Ιούλιο προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για την δημιουργία κοινής επιτροπής για το φυσικό αέριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE