Τριμερή Βερολίνου και φυσικό αέριο συζήτησαν Ακιντζί – Γαλλίδα Πρέσβειρα

Τριμερή Βερολίνου και φυσικό αέριο συζήτησαν Ακιντζί – Γαλλίδα Πρέσβειρα

Με την νέα Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Κύπρο, Isabelle Dumont είχε συνάντηση ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η συνάντηση έγινε στις 12,30 το μεσημέρι και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την επικείμενη τριμερή συνάντηση του Βερολίνου στις 25 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «προεδρικού», ο Μουσταφά Ακιντζί ενημέρωσε με λεπτομέρεια την Γαλλίδα Πρέσβειρα για την πρόταση που ο ίδιος υπέβαλε τον περασμένο Ιούλιο προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για την δημιουργία κοινής επιτροπής για το φυσικό αέριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE