Τριμερή Βερολίνου και φυσικό αέριο συζήτησαν Ακιντζί – Γαλλίδα Πρέσβειρα

Τριμερή Βερολίνου και φυσικό αέριο συζήτησαν Ακιντζί – Γαλλίδα Πρέσβειρα

Με την νέα Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Κύπρο, Isabelle Dumont είχε συνάντηση ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η συνάντηση έγινε στις 12,30 το μεσημέρι και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την επικείμενη τριμερή συνάντηση του Βερολίνου στις 25 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «προεδρικού», ο Μουσταφά Ακιντζί ενημέρωσε με λεπτομέρεια την Γαλλίδα Πρέσβειρα για την πρόταση που ο ίδιος υπέβαλε τον περασμένο Ιούλιο προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για την δημιουργία κοινής επιτροπής για το φυσικό αέριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE