Τριμερή Βερολίνου και φυσικό αέριο συζήτησαν Ακιντζί – Γαλλίδα Πρέσβειρα

Τριμερή Βερολίνου και φυσικό αέριο συζήτησαν Ακιντζί – Γαλλίδα Πρέσβειρα

Με την νέα Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Κύπρο, Isabelle Dumont είχε συνάντηση ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η συνάντηση έγινε στις 12,30 το μεσημέρι και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την επικείμενη τριμερή συνάντηση του Βερολίνου στις 25 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «προεδρικού», ο Μουσταφά Ακιντζί ενημέρωσε με λεπτομέρεια την Γαλλίδα Πρέσβειρα για την πρόταση που ο ίδιος υπέβαλε τον περασμένο Ιούλιο προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για την δημιουργία κοινής επιτροπής για το φυσικό αέριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.