Τριμερή Βερολίνου και φυσικό αέριο συζήτησαν Ακιντζί – Γαλλίδα Πρέσβειρα

Τριμερή Βερολίνου και φυσικό αέριο συζήτησαν Ακιντζί – Γαλλίδα Πρέσβειρα

Με την νέα Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Κύπρο, Isabelle Dumont είχε συνάντηση ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η συνάντηση έγινε στις 12,30 το μεσημέρι και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την επικείμενη τριμερή συνάντηση του Βερολίνου στις 25 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «προεδρικού», ο Μουσταφά Ακιντζί ενημέρωσε με λεπτομέρεια την Γαλλίδα Πρέσβειρα για την πρόταση που ο ίδιος υπέβαλε τον περασμένο Ιούλιο προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για την δημιουργία κοινής επιτροπής για το φυσικό αέριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE