ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σέρινταν για ΚΥΠΡΟ: «Οι οπαδοί έρχονταν στην προπόνηση με κουκούλες-Ήμουν εκεί όταν χαστούκισαν…»

Σέρινταν για ΚΥΠΡΟ: «Οι οπαδοί έρχονταν στην προπόνηση με κουκούλες-Ήμουν εκεί όταν χαστούκισαν…»

Κάθε φορά που δίνει συνέντευξη ο Κίλιαν Σέρινταν είναι απολαυστικός και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην Κύπρο μετά το πέρασμα που είχε από ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια.

Στη συνέντευξη που έδωσε στην irishnews.com θυμήθηκε το Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΑΠΟΕΛ, την βρισιά στο Μέσι αλλά και τους οργανωμένους που πήγαιναν στην προπόνηση με κουκούλες και ένα περιστατικό όπου χαστούκισαν ένα άτομο στην προπόνηση!

Δείτε ΕΔΩ το λινκ ολόκληρης της συνέντευξης!

Στο δημοσίευμα γίνεται και εκτενής αναφορά για την παρουσία του στην Κύπρο για τα πρωταθλήματα με ΑΠΟΕΛ και την συμμετοχή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Όταν ήμουν στην Σέλτικ, έπαιζαν κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν κάτι δεδομένο ότι θα έπαιζες στους ομίλους, οπότε όταν πήγα στο εξωτερικό διαπίστωσα πόσο μεγάλη διοργάνωση είναι» ανέφερε αρχικά ο Σέρινταν.

Στη συνέχεια θυμήθηκε το ματς με Μπαρτσελόνα και την βρισιά στον Μέσι: «Στη φυσούνα, τους κοιτάς και λες «αυτός είναι ο Μέσι, ο Νειμάρ», όμως όταν βγεις έξω στον αγωνιστικό χώρο δεν σκέφτεσαι καν ποιος είναι απέναντι. Βασικά δεν σκέφτεσαι τίποτα. Αλλά αυτό που έκανε συνεχώς ο Μέσι, όταν προσπαθούσαμε να τον μαρκάρουμε, απλά σταματούσε και σήκωνε τα χέρια του προς τον διαιτητή σαν να λέει «Τι κάνετε, δεν μπορείτε να μου κάνετε τάκλιν». Όταν χάνεις και βλέπεις κάτι τέτοιο, λες άντε και γ@@@ου, τι είναι αυτό.Δεν μπήκα στο γήπεδο για να πω στον Μέσι f**k off, απλά ήταν η ένταση της στιγμής.»

Αυτή η ένταση δεν περιοριζόταν μόνο στα γήπεδα στην Κύπρο, αναφέρεται στο δημοσίευμα της Irishnews, αφού όπως εξήγησε ο Σέρινταν οι οργανωμένοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στις προπονήσεις όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά.

«Ήταν εκφοβιστικό – έρχονταν εκεί για να μας τρομάξουν, και έκαναν αυτό που ήθελαν να κάνουν… κάποιες φορές έρχονταν πολύ κοντά μας. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ σίγουρα. Δεν πρόκειται να δεις μια ομάδα από οπαδούς να «παρελαύνει» σε προπόνηση, και να φορούν όλοι κουκούλες…».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό με χαστούκι από οπαδό σε συμπαίκτη του, χωρίς να προσδιορίσει αν συνέβηκε στον ΑΠΟΕΛ ή στην Ομόνοια: «Θέλω να πω, ήμουν εκεί όταν χαστούκισαν έναν άντρα στο πρόσωπο και του φώναζαν «Ακούς;»! Είναι τρελό. Δεν είναι κάτι που συνηθίζεις, αλλά είσαι πάντα πιο προετοιμασμένος για αυτό».

«Σίγουρα, είναι πιο ήσυχα εδώ από όσο μπορώ να συγκρίνω πλέον, αλλά όταν παίρνεις αυτή την οδό (του εξωτερικού) βλέπεις τόσα παράξενα μέρη, ή απλά πράγματα που σε εμάς ίσως να φαίνονται παράξενα», είπε για τα διάφορα μέρη τα οποία έχει επισκεφτεί αφού έπαιξε μπάλα σε Βουλγαρία, Κύπρο, Ισραήλ, Πολωνία και Αυστραλία.

Δείτε ΕΔΩ το λινκ ολόκληρης της συνέντευξης!

Επιμέλεια: Ανδρέας Χρίστου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top