Η Δημάρχος Λακατάμιας για απόφαση Υπουργικού να διαγράψει χρέος του Δήμου Αραδίππου στο ΤΑΥ

Η Δημάρχος Λακατάμιας για απόφαση Υπουργικού να διαγράψει χρέος του Δήμου Αραδίππου στο ΤΑΥ

Την έντονη διαμαρτυρία της, μετά από τα σημερινά δημοσιεύματα στα οποία γίνεται αναφορά ότι το Υπουργικό Συμβούλιο, αποφάσισε στη συνεδρία του ημερομηνίας 23 Οκτωβρίου, να διαγράψει το χρέος του Δήμου Αραδίππου προς το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, το οποίο ανέρχεται στα 10,2 εκατομμύρια ευρώ, εκφράζει η Δήμαρχος Λακατάμιας Φωτούλα Χατζήπαπα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λακατάμιας, η Δήμαρχος Λακατάμιας, διερωτάται γιατί έχουν εφαρμοστεί από την Κυβέρνηση, δύο μέτρα και δύο σταθμά απέναντι σε άλλους Δήμους που χρωστούν στο Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων και απαιτεί διευκρινήσεις για τα κριτήρια με τα οποία διαγράφηκε το χρέος του Δήμου Αραδίππου από το Υπουργικό Συμβούλιο.
 
Η Δήμαρχος θα επανέλθει αφού ενημερώσει τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
Προτίθεται επίσης να συζητήσει και με τους Δημάρχους των άλλων επηρεαζόμενων Δήμων, την απαράδεχτη αυτή κατάσταση, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μετά την συγκεκριμένη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συναντάται σήμερα το πρωί στο Παρίσι με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με βασικά θέματα τις εξελίξεις στο Κυπριακό, τις ευρωτουρκικές σχέσεις και τις περιφερειακές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE