ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δημάρχος Λακατάμιας για απόφαση Υπουργικού να διαγράψει χρέος του Δήμου Αραδίππου στο ΤΑΥ

Η Δημάρχος Λακατάμιας για απόφαση Υπουργικού να διαγράψει χρέος του Δήμου Αραδίππου στο ΤΑΥ

Την έντονη διαμαρτυρία της, μετά από τα σημερινά δημοσιεύματα στα οποία γίνεται αναφορά ότι το Υπουργικό Συμβούλιο, αποφάσισε στη συνεδρία του ημερομηνίας 23 Οκτωβρίου, να διαγράψει το χρέος του Δήμου Αραδίππου προς το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, το οποίο ανέρχεται στα 10,2 εκατομμύρια ευρώ, εκφράζει η Δήμαρχος Λακατάμιας Φωτούλα Χατζήπαπα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λακατάμιας, η Δήμαρχος Λακατάμιας, διερωτάται γιατί έχουν εφαρμοστεί από την Κυβέρνηση, δύο μέτρα και δύο σταθμά απέναντι σε άλλους Δήμους που χρωστούν στο Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων και απαιτεί διευκρινήσεις για τα κριτήρια με τα οποία διαγράφηκε το χρέος του Δήμου Αραδίππου από το Υπουργικό Συμβούλιο.
 
Η Δήμαρχος θα επανέλθει αφού ενημερώσει τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
Προτίθεται επίσης να συζητήσει και με τους Δημάρχους των άλλων επηρεαζόμενων Δήμων, την απαράδεχτη αυτή κατάσταση, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μετά την συγκεκριμένη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top