Η Δημάρχος Λακατάμιας για απόφαση Υπουργικού να διαγράψει χρέος του Δήμου Αραδίππου στο ΤΑΥ

Η Δημάρχος Λακατάμιας για απόφαση Υπουργικού να διαγράψει χρέος του Δήμου Αραδίππου στο ΤΑΥ

Την έντονη διαμαρτυρία της, μετά από τα σημερινά δημοσιεύματα στα οποία γίνεται αναφορά ότι το Υπουργικό Συμβούλιο, αποφάσισε στη συνεδρία του ημερομηνίας 23 Οκτωβρίου, να διαγράψει το χρέος του Δήμου Αραδίππου προς το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, το οποίο ανέρχεται στα 10,2 εκατομμύρια ευρώ, εκφράζει η Δήμαρχος Λακατάμιας Φωτούλα Χατζήπαπα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λακατάμιας, η Δήμαρχος Λακατάμιας, διερωτάται γιατί έχουν εφαρμοστεί από την Κυβέρνηση, δύο μέτρα και δύο σταθμά απέναντι σε άλλους Δήμους που χρωστούν στο Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων και απαιτεί διευκρινήσεις για τα κριτήρια με τα οποία διαγράφηκε το χρέος του Δήμου Αραδίππου από το Υπουργικό Συμβούλιο.
 
Η Δήμαρχος θα επανέλθει αφού ενημερώσει τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
Προτίθεται επίσης να συζητήσει και με τους Δημάρχους των άλλων επηρεαζόμενων Δήμων, την απαράδεχτη αυτή κατάσταση, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μετά την συγκεκριμένη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE