Η Δημάρχος Λακατάμιας για απόφαση Υπουργικού να διαγράψει χρέος του Δήμου Αραδίππου στο ΤΑΥ

Η Δημάρχος Λακατάμιας για απόφαση Υπουργικού να διαγράψει χρέος του Δήμου Αραδίππου στο ΤΑΥ

Την έντονη διαμαρτυρία της, μετά από τα σημερινά δημοσιεύματα στα οποία γίνεται αναφορά ότι το Υπουργικό Συμβούλιο, αποφάσισε στη συνεδρία του ημερομηνίας 23 Οκτωβρίου, να διαγράψει το χρέος του Δήμου Αραδίππου προς το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, το οποίο ανέρχεται στα 10,2 εκατομμύρια ευρώ, εκφράζει η Δήμαρχος Λακατάμιας Φωτούλα Χατζήπαπα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λακατάμιας, η Δήμαρχος Λακατάμιας, διερωτάται γιατί έχουν εφαρμοστεί από την Κυβέρνηση, δύο μέτρα και δύο σταθμά απέναντι σε άλλους Δήμους που χρωστούν στο Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων και απαιτεί διευκρινήσεις για τα κριτήρια με τα οποία διαγράφηκε το χρέος του Δήμου Αραδίππου από το Υπουργικό Συμβούλιο.
 
Η Δήμαρχος θα επανέλθει αφού ενημερώσει τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
Προτίθεται επίσης να συζητήσει και με τους Δημάρχους των άλλων επηρεαζόμενων Δήμων, την απαράδεχτη αυτή κατάσταση, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μετά την συγκεκριμένη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE