ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε σοβαρή κατάσταση 16χρονος και 19χρονος- Σύγκρουση με αυτοκίνητο

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Σε σοβαρή κατάσταση  16χρονος και 19χρονος- Σύγκρουση με αυτοκίνητο

Ανυποψίαστοι για το τι μπορούσε να συμβεί λίγα λεπτά αργότερα, ο 16χρόνος και 19χρόνος που οδηγούσαν μοτοσυκλέτα συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρόνος, στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.15μ.μ. την Τρίτη 5/11, ενώ 38χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Μαρίνου Γερολάνου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν 16χρονος και 19χρονος, οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Δυστυχώς  τα δυο πρόσωπα δεν έφεραν προστατευτικά κράνη με αποτέλεσμα κατα την μεταφορά τους στο Νοσοκομείο να διαπιστωθεί οτι ο 16χρονος υπέστη κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός του, ενώ ο 19χρονος υπέστη κάταγμα κρανίου, υποσκληρίδιο αιμάτωμα και αιμορραγία.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης τους κρατήθηκαν για νοσηλεία σε κατάσταση καταστολής.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE