ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε σοβαρή κατάσταση 16χρονος και 19χρονος- Σύγκρουση με αυτοκίνητο

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Σε σοβαρή κατάσταση  16χρονος και 19χρονος- Σύγκρουση με αυτοκίνητο

Ανυποψίαστοι για το τι μπορούσε να συμβεί λίγα λεπτά αργότερα, ο 16χρόνος και 19χρόνος που οδηγούσαν μοτοσυκλέτα συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρόνος, στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.15μ.μ. την Τρίτη 5/11, ενώ 38χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Μαρίνου Γερολάνου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν 16χρονος και 19χρονος, οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Δυστυχώς  τα δυο πρόσωπα δεν έφεραν προστατευτικά κράνη με αποτέλεσμα κατα την μεταφορά τους στο Νοσοκομείο να διαπιστωθεί οτι ο 16χρονος υπέστη κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός του, ενώ ο 19χρονος υπέστη κάταγμα κρανίου, υποσκληρίδιο αιμάτωμα και αιμορραγία.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης τους κρατήθηκαν για νοσηλεία σε κατάσταση καταστολής.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE