Πήρε φωτιά αυτοκίνητο στο Παλιομέτοχο - 2 πυροσβεστικά οχήματα στη σκηνή

Πήρε φωτιά αυτοκίνητο στο Παλιομέτοχο - 2 πυροσβεστικά οχήματα  στη σκηνή

Πυρκαγιά προκλήθηκε σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου σε περιοχή στο Παλιομέτοχο.
 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 23.51 την Τρίτη (5/11) λήφθηκε κλήση για την πυρκαγιά και ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και Πυροσβεστικής με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας.
 
Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 00.18 ξημερώματα Τετάρτης (6/11).  Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.
 
Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν την Τετάρτη σε συνεργασία με την Αστυνομία.


ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.