Νεκρός εργαζόμενος μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο στη Φθιώτιδα

Νεκρός εργαζόμενος μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο στη Φθιώτιδα

Ένας πενηντάχρονος εργάτης έχασε τη ζωή του το πρωί της Τετάρτης(06/11) σε εργατικό δυστύχημα στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Φθιώτιδα.

Το δυστύχημα προκλήθηκε μετά από έκρηξη που έγινε στην αίθουσα χαλυβουργίας ενώ στο χώρο μεταβαίνουν πραγματογνώμονες προκειμένου να αποκαλυφθούν τα αίτια της τραγωδίας.

Τη λύπη του για το συμβάν στη ΛΑΡΚΟ εξέφρασε προ ολίγου ο Έλληνας υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης. 

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.