Νεκρός εργαζόμενος μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο στη Φθιώτιδα

Νεκρός εργαζόμενος μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο στη Φθιώτιδα

Ένας πενηντάχρονος εργάτης έχασε τη ζωή του το πρωί της Τετάρτης(06/11) σε εργατικό δυστύχημα στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Φθιώτιδα.

Το δυστύχημα προκλήθηκε μετά από έκρηξη που έγινε στην αίθουσα χαλυβουργίας ενώ στο χώρο μεταβαίνουν πραγματογνώμονες προκειμένου να αποκαλυφθούν τα αίτια της τραγωδίας.

Τη λύπη του για το συμβάν στη ΛΑΡΚΟ εξέφρασε προ ολίγου ο Έλληνας υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης. 

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τρέχουν οι διεργασίες για την κυπριακή Προεδρία της ΕΕ – Ετοιμάζονται νέα σχέδια για το Στεγαστικό

ΠτΔ: Τρέχουν οι διεργασίες για την κυπριακή Προεδρία της ΕΕ – Ετοιμάζονται νέα σχέδια για το Στεγαστικό

Η ανάληψη της Προεδρίας είναι η μεγαλύτερη εθνική αποστολή, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως αποτελεί μοναδική ευκαιρία να αποδείξουμε ακόμη περισσότερο στην πράξη ότι η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λόγο και ρόλο στην ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE