ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ - Κυβερνητική πηγή για τη λίστα ανάκλησης πολιτογραφήσεων: 'Ασφαλώς και είναι στη λίστα με τους 26...'

ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ - Κυβερνητική πηγή για τη λίστα ανάκλησης πολιτογραφήσεων: 'Ασφαλώς και είναι στη λίστα με τους 26...'

Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά το σάλο για το διαβατήριο στον περιβόητο επενδυτή και καταζητούμενο από τη Μαλαισία που εξασφάλισε διαβατήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Το Υπουργικό Συμβούλιο στη μαραθώνια συνεδρία του το πρωί που κράτησε πέραν των τεσσάρων ωρών ενέκρινε τη λίστα των 26 προσώπων που θα μπουν στη διαδικασία με σκοπό την ανάκληση πολιτογραφήσεων και ανάμεσά τους είναι και ο Jho Taek Low.

Κυβερνητική πηγή, απάντησε σε σχετική ερώτηση του ThemaOnline. 'Ασφαλώς και είναι πάνω στη λίστα και ο Low. Ήταν δυνατόν να έλειπε;', ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο των τοποθετήσεών του, ανέφερε ότι πλέον αρχίζει διαδικασία για αφαίρεση της υπηκοότητας από τα εν λόγω άτομα.

Συγκεκριμένα στη λίστα περιλαμβάνονται οι ακόλουθοι:

* Ένας Μαλαισιανός (Low)

* Δυο Κενυάτες

* Πέντε Κινέζοι

* Εννέα Ρώσοι

* Ένας Ιρανός

* Οκτώ Καμποτζιανοί

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: YΠΟΥΡΓΙΚΟ: Απόφαση για ανάκληση 26 πολιτογραφήσεων μετά το σάλο με τον Μαλαισιανό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ. Η Σαουδική Αραβία λέει πως καταρρίφθηκαν 4 drones που κατευθύνονταν σε πετρελαιοπηγή. Τα ΗΑΕ λένε ότι αντιμετωπίζουν «πυραυλική απειλή» Στην Κύπρο Μακρόν και Μητσοτάκης. Δείτε live όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE